Ajánló

Ez az oldal azért született, hogy megoszthassunk egymással fontos, szép, felemelő, érdekes, kreatív üzeneteket. ÜDV!. Ildika

Anita Moorjani halálközeli élményéről, ami kigyógyította a rákból:
http://www.youtube.com/watch?v=XBiCJ5_pBS0&src_vid=RJrTjL_Frf8&annotatio...
FANTASZTIKUS! :)

 

Balogh Béla: A tudatalatti tízparancsolata   - meditáció (31:24 perc)

http://www.youtube.com/watch?v=Drdnph9wcEw&feature=autoplay&list=WL63C4F...

 

Hétköznapi mennyország - svéd film  Rendező: Kay Pollac

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=L2BJF49g8lQ

"kisfiú korom óta az az álmom, hogy olyan zenét szerezzek, ami megnyitja az emberek szívét" 
A filmben elhangzik "Gabriella dala", amit  Helen Sjöholm  énekelt. Íme itt a teljes szövege (a képaláírás ennél egyszerűbben mondja) :

"Az életem végre az enyém. Oly rövid az időnk a Földön. A sóvárgás hozott le ide, a beteljesült és a beteljesületlen vágyak. Mégis ezt az utat választottam. Bizakodásom messze túlnőtt a szavakon. Így láttam meg egy kis darabját a Mennyországnak, melyre soha sem találtam rá. Érezni akarom, hogy élek, hogy úgy élem a napjaim, ahogyan én szeretném. Érezni akarom, hogy élek, olyan életet, amelyet nem kell megbánnom. Sosem vesztettem el önmagam, csak hagytam, hogy álomban szenderegjen. Talán nem is volt más választásom, de mindig élni vágytam. Én csak boldog szeretnék lenni. Boldog és önmagam, erős és szabad, hogy lássam az éjszakából virradó napot. Itt vagyok, és az életem csak az enyém, és a Mennyországot, amelyben hiszek, felfedezem majd egy napon. Azt akarom érezni, hogy éltem az életem!"

(a filmben 01.09.17 percnél)

See video
See video
See video
See video
See video